Hotell i Turin

Våra hotell i Turin

Vi har valt att samarbeta med några av de bästa hotellen i Turin men för att kunna erbjuda billiga Fotbollsresor till Juventus så samarbetar vi även med en del lite billigare alternativ.

1
Montevecchio
Adress: Via Montevecchio 13 Bis, Crocetta, 10128 Turin, Italien

Hotell Montevecchio ligger i centrala Turin. Härifrån når du enkelt den historiska stadskärnan och shoppingområdena. Hotellet har 24-timmarsreception och gratis WiFi. På rummen finns det TV och eget badrum.

Montevecchio 1 Montevecchio 2 Montevecchio 3 Montevecchio 4 Montevecchio 5 Montevecchio 6
2
Continental Hotel
Adress: Via Genova, 2 10126 Turin

Continental Hotel Turin 3 Continental Hotel Turin 4 Continental Hotel Turin 1 Continental Hotel Turin 2
3
Hotel President
Adress: Via Antonio Cecchi, 67, 10152 Torino TO, Italien

Hotel President erbjuder gratis WiFi och en bar. Från hotellet är det endast 5 minuters gångavstånd till ett köpcentrum. Juventus stadion ligger ca 6 km bort. Rummen är utrustade med luftkonditionering, eget badrum och satellit-TV.

Hotel President 1 Hotel President 2 Hotel President 3 Hotel President 4 Hotel President 5 Hotel President 6
4
Art Hotel Boston
Adress: Via Massena 70 10128 Turin

Art Hotel Boston - Turin 1 Art Hotel Boston - Turin 5 Art Hotel Boston - Turin 4 Art Hotel Boston - Turin 2 Art Hotel Boston - Turin 6


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.