Fotbollsresor till Bayern Munchen

Vi har billiga fotbollsresor till Bayern Munchen med flyg, hotell & matchbiljetter. Förutom Bundesliga kan du även köpa en fotbollsresa till de inhemska cuperna samt de Europeiska Cuperna som Champions League. Bayern Munchen är ett lag som under alla år haft stora fotbollsikoner. Hemmaarenan Allianz Arena som i princip alltid är fullsatt är en Europas modernaste fotbollsarenor och har ca 66 000 sittplatser. Här kan du njuta av fantastisk stämning i 90 minuter och är en riktig folkfest! För att garantera dig en plats till de billigaste priserna bör du boka dina fotbollsresor till Bayern Munchen tidigt.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.