Fotbollsresor till Espanyol

Våra fotbollsresor till Barcelona inkluderar flyg, hotell & fotbollsbiljetter till billiga priser. Espanyol spelar sina hemmamatcher på arenan RCDE Stadium eller också kallad Estadi Cornellà-El Prat. Arenan har en publikkapacitet på 40 000 åskådare. Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona även känt som Espanyol de Barcelona grundades år 1900. Espanyol var den första klubben i Spanien som bildades uteslutande av spanska fans av fotboll, de andra tidigare klubbarna hade länkar till Storbritannien eller Centraleuropa. Barcelona är en stad som har mycket att erbjuda på din fotbollsresa. Det finns många sevärdheter och kända platser att besöka, shopping, fina stränder, sol och bad.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


RCDE Stadium

Fakta om RCDE Stadium

RCDE Stadium även kallad Estadi Cornellà-El Prat öppnade år 2009. Den har sedan dess varit hemmaarena för Espanyol. Arenan kallas Estadi Cornellà-El Prat på grund av att den ligger på gränsen mellan kommunerna Cornellá och El Prat. RCDE Stadium är den 10:e största stadium i Spanien och den 3:e största i Catalunya. I arenan har många stora kända band spelat som till exempel Rammstein och The Black Eyed Peas.

Vid arenan finns Espanyols officiella shop där du kan köpa tröjor, halsdukar, shorts, träningskläder med mera. På arenan finns det också möjlighet att gå Stadium Tour där du får besöka omklädningsrum, pressrum, museum med all historik kring klubben med mera.


Esapnyol arena 2

Hitta till arenan

RCDE Stadium ligger i den sydvästra delen av Barcelona i förorten Cornellá de Llobregat. De är ca 10 kilometer till Barcelonas city. Tag linje 5 med metron och gå av vid stationen Cornellá Centre. Härifrån tar det 15 minuter att promenera till arenan.