Fotbollsresor till EM 2016

Fotbollsresor till EM 2016. Sitt inte hemma framför tv:n och titta på fotboll för det måste upplevas Live! Se våra billiga fotbollsresor till EM 2016 med flyg, hotell & matchbiljetter. Vi erbjuder även fotbollspaket utan flyg och även lösa fotbollsbiljetter till EM 2016. Boka era fotbollsresor tidigt för att garanteras de billigaste priserna!

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.