EM 2020

Fotbollsresor till EM 2020

Fotbollsresor till EM 2020

EM 2020 är årets stora sommarfest. Sverige gjorde en lysande insats i gruppen och gick vidare utan några större problem. Nu ser vi fram emot en blå-gul turnering oavsett vilken stad Sverige ska spela i. Intresset är redan rekordstort och risken är att matcherna blir slutsålda några dagar efter lottningen. Först till kvarn gäller som vanligt. Lägg in en intresseanmälan så kommer du att få ta del av tilldelning före alla andra.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.