Biljetter till Italiens Formel 1 Lyxpaket 2021

Boka F1 biljetter till Italiens GP eller paket med flyg, hotell, F1 biljetter & eventuell transfer. Formel 1 i Italiens GP körs på Monza - Autodromo Nazionale di Monza 2021-09-12 som bör bokas tidigt för att ta del av de billigaste priserna. Vi erbjuder F1 biljetter Italiens GP & resor på hela arenan som du kan välja bland. Se de olika biljettkategorierna genom att klicka på valfritt paket eller biljetter.

Milano - Monza 12 sep 2021

Flyg, hotell &
F1 biljett

15 315 :-
Hotell &
F1 biljett

12 915 :-

F1 biljett

5 215 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.