Formel 1 resor till Malaysia GP - Sepang 2018

Malaysias GP körs på Sepang International Circuit, ca 50km utanför Kuala Lumpur. Formel 1 är verkligen det största som händer på den här ön så räkna med en riktig F1-fest. I våra Formel 1 resor till Malaysia ingår det flyg, hotell & F1 biljetter med alternativ av alla läktarna som finns att erbjuda. Har du redan köpt din resa kan vi erbjuda dig Formel 1 biljetter till billiga priser.


Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.