I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Sochi 26 sep 2021

Flyg, hotell &
F1 biljett

17 915 :-
Hotell &
F1 biljett

15 315 :-

F1 biljett

8 215 :-

Formel 1 resor till Ryssland - Sochi 2021

Rysslands Formel 1 heter Sochi Autodrom och ligger precis vid Svarta havet, runt "gamla" OS-byn. Den här banan är en av världens dyraste F1-banor och trycket att få tag på biljetter är väldigt stort. Lyxiga Sochi är en turistort som lockar mer än 4 miljoner turister årligen. Boka dina Formel 1 resor till Ryssland & Sochi med flyg, hotell & F1 biljetter. Har du redan ordnat din resa säljer vi även lösa F1 biljetter.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.