Fr o m 1:a oktober kommer matcher att spelas inför publik, med begränsningar och restriktioner

Fotbollsresor till Newcastle

Vi har lång erfarenhet av fotbollsresor till Newcastle. I våra fotbollspaket ingår flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser. Newcastle är känt för att ha en riktigt härlig atmosfär på sin hemmaarena Sports Direct Arena och har en kapacitet på ca 52.000 åskådare. Boka tidigt för att ta del av en plats till de billigaste priserna.

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.